Binnenkort in dit theater

Door kazz1980 op donderdag 12 september 2019 16:08 - Reacties (1)
Categorie: Smart Home, Views: 1.395

Een tijdje terug is mijn Tweakblog herstart, en het loopt allemaal nóg beter dan verwacht! Daarom hierbij een korte preview van wat er allemaal op stapel staat voor de komende tijd...
  • Home Assistant vs. Domoticz: The Battle!: Op dit moment zijn Home Assistant en Domoticz de twee populairste open source domotica systemen. Ik gebruik inmiddels al jaren Domoticz naar grote tevredenheid. Heb inmiddels een nieuwe Raspberry Pi 4 in huis en deze wil ik gaan gebruiken om Home Assistant uit te proberen... En indien dat bevalt zal dit de nieuwe Jarvis van mijn huis worden! Uiteraard komt hier een uitgebreid verslag.
  • Yeelight Bulb en Strip: Een tijd geleden heb ik al eens een review gedaan van deze twee producten. Maar beiden hebben in de tussentijd een upgrade gehad. De strip is nu uitbreidbaar en de bulb heeft een nieuw design en zou wat meer licht moeten geven. Daarom een revisit van de review van destijds (en nu ook met video). Zijn deze smart lampen van Yeelight nog steeds de moeite? Nog meer de moeite? Of was het oude misschien eigenlijk toch beter?
  • Home Assistant/Google Home Mini/Nest Hub: Google is steeds prominenter bezig om ook in Nederland en België de markt te veroveren met hun Assistent. Is het al de moeite? Wat kan er wel? Wat kan er nog niet? En met name: is de Nest Hub het extra geld waard in vergelijk met de veel betaalbaardere Home Mini?
  • Nog meer Yeelight reviews...
  • Misschien reviews van diverse Aqara en Xiaomi producten... Op dit moment in gesprek over sponsoring hiervan... Fingers crossed!
  • Verzoekjes? Zelf suggesties voor bepaalde thema's, onderwerpen, vraagstukken, reviews? Laat het weten!
==========================================================================
En dan nog een kleine commerciële boodschap (zie hiernaast voor meer info over gebruik affiliate links --> ):
Banggood viert haar 13e verjaardag! Deze loopt vandaag af... Maar met kortingscode '13annivec' kun je via deze link nog een week langer gebruik maken van speciale aanbiedingen met daar bovenop nog eens 9% extra korting! Of kijk hier voor de koopjesbak ... (Affiliate links, zie hiernaast waarom --> )
==========================================================================

Volgende: REVIEW: Yeelight Lightstrip PLUS 09-'19 REVIEW: Yeelight Lightstrip PLUS
Volgende: Notificaties in Domoticz toevoegen 09-'19 Notificaties in Domoticz toevoegen

Reacties


Door Tweakers user JoostTheHost, donderdag 19 september 2019 09:41

Leuk, ik ga je blog volgen! Ik gebruik sinds enige tijd Home Assistant en ik ben er tot nu behoorlijk tevreden over. Goede community en veel kant en klaar oplossingen/guides om mee te starten. Veel succes/plezier! :)

Reageren is niet meer mogelijk