Give-Away: Win TWEE Yeelight Candela's t.w.v. 70 euro!

Door kazz1980 op donderdag 10 oktober 2019 16:47 - Reacties (6)
Categorie: Yeelight, Views: 1.168

Daar is hij dan! De eerste Give-Away op mijn Tweakblog... Ik geef TWEE Yeelight Candela's weg. Ik heb reeds eerder een uitgebreide review gedaan van de Yeelight Candela, deze is hier terug te lezen. Maar omdat ik destijds nog geen video's poste bij mijn blogs ben ik nog eens aan de slag gegaan met de Candela's. Het resultaat is onderstaande video waar je met name kunt beoordelen of het flikkeren van de Yeelight Candela's nu wel of niet de sfeer geeft van een echte kaars.... Ik vind het effect erg geslaagd, maar de meningen verschillen erover. Dus oordeel zelf!
En wil je deze twee Yeelight Candela's nu winnen? Dat kan! Abboneer je op mijn Youtube kanaal, like deze video en plaats in de comments bij de video waarom jij de twee Candela's nu echt wilt winnen. Geef vervolgens via dit formulier nog even je gegevens aan mij door. Uiteraard maak je als lid van Tweakers een dubbele kans om te winnen! ;) Wil je je kansen nog meer verdubbelen? Geef dan de leukste, beste of meest originele reden waarom jij ze zou moeten winnen en/of doe een donatie (zie hier rechts).

Natuurlijk kun je de Candela ook gewoon zelf kopen...
(Affiliate link, zie hiernaast voor de uitleg -->)

Volgende: Domoticz vs. Home Assistant: The Battle! 26-09 Domoticz vs. Home Assistant: The Battle!

Reacties


Door Tweakers user stuiterveer, vrijdag 11 oktober 2019 13:35

Op dit moment vraag je van iedere persoon die zich inschrijft per default de persoonsgegevens, wat een flinke privacyoverweging is. Kun je niet het formulier wijzigen en enkel de winnaars uiteindelijk vragen om de nodige gegevens op alles op te sturen?

Door Tweakers user kazz1980, vrijdag 11 oktober 2019 14:38

Goed punt Stuiterveer! Pas ik even aan. Adres heb ik echt nergens voor nodig en mag ik dus ook helemaal niet vragen... (stond default in het Google form en gewoon even niet bij stil gestaan). Naam opgeven is nu niet meer verplicht. Enkel Youtube naam en e-mailadres moeten nog ingevuld.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 11 oktober 2019 14:56]


Door George, vrijdag 11 oktober 2019 14:40

Allereerst wil ik vertellen dat je een erg leuke Blog hebt.
Uiteraard heeft domotica helemaal mijn interesse, maar leest de blog gewoon lekker fijn weg.

Ik zou graag de Candela's winnen i.v.m. de techniek... en mijn vrouw omdat ze mijn zelf gemaakte Fire Led Lamp zo'n groot ding vind ;)

Ik had hier mijn filmpje gepost:
https://www.tweaking4all....2/2019/08/Vuur-dimmen.mp4

Groetjes,
George Verboven

En veel succes met je hobby

Door Tweakers user kazz1980, vrijdag 11 oktober 2019 14:49

Thx George (ook voor de donatie - wordt zéér gewaardeerd en kan heel erg goed gebruikt worden - presence detection komt op de todo-lijst voor een volgende blogpost. Heb daar zelf wel ideeën over en aantal zaken al geprobeerd maar tot op heden met wisselend succes... Ik zie er nog erg veel beperkingen in tenzij je er best wat geld in wilt stoppen (denk aan beacons, RFID tags e.d.), wil ik graag induiken - maar dan zal ik iets sponsoring moeten weten te regelen - of meer donaties uiteraard :P )!

Die firelamp is wel waanzinnig gaaf... Maar inderdaad, nogal een gevaarte...

Door Tweakers user Kiswum, dinsdag 15 oktober 2019 07:59

Affiliate links moeten per link duidelijk worden aangegeven. Verwijzen naar je algemene voorwaarden mag niet.
Hoe tegenwoordig met give-aways wordt gehandeld weet ik niet, maar ik dacht dat het nog steeds was verboden, ook voor Tweakblogs. Hierover komt vast nog wel een uitspraak van Ginz. Tot die tijd mag het denk ik nog blijven staan.

Leuke video en succes aan alle deelnemers!

Door Tweakers user kazz1980, dinsdag 15 oktober 2019 08:53

@Kiswum, Thx voor de feedback, maar heb dit uitgezocht. Zoals het nu is, is bij mijn weten correct en geheel toegestaan!. Affiliate links mogen inderdaad, maar enkel met vermelding (zoals ik ook altijd netjes doe - ook vanuit een stukje fatsoen trouwens!) en gesponsorde producten mogen op Tweakblogs, het weg geven daarvan lijkt me dan toch ook geen probleem? Heb er in ieder geval niets over kunnen vinden dat het niet zou mogen...

En ik vermeld affiliate links daadwerkelijk bij iedere link, zoals het hoort ;)
(in dit artikel is het maar eentje en die staat niet geheel toevallig helemaal onderaan). En verwijs niet naar algemene voorwaarden, maar naar een uitleg waarom ik werk met affiliate links e.d.. Niet om de boel qua regelgeving dicht te timmeren o.i.d., maar gewoon omdat ik dat wel zo netjes vind... Weet dat niet iedereen het leuk vind als je van een Tweakblog een commerciële onderneming maakt (en terecht!), en dat doe ik dus ook niet. Stop er (erg) veel tijd en energie in, maar verdien er geen cent aan. En dat is prima: het is ook mijn hobby! (en maak er heus geen geheim van dat ik het wel tof zou vinden er op termijn ooit wel wat mee te verdienen - maar op dat moment zal ik ook overstappen van Tweakblog naar een eigen blog... Voorlopig is dat allemaal niet aan de orde! Het kost me vooral geld :P)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 15 oktober 2019 08:58]


Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)